ІНВЕСТИЦІЯ В ОСВІТУ: ОЛЕКСАНДР ГАВВА ПРОВІВ ВІДКРИТУ ЛЕКЦІЮ ДЛЯ СТУДЕНТІВ НН ІЕЕ КПІ ім. ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО ПРО ТЕ ЯК ПРАЦЮЄ РИНОК ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ УКРАЇНИ

16.11.2023 Генеральний директор АТ «Оператор ринку» Олександр Гавва прочитав відкриту лекцію для студентів навчально-наукового інституту енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» на тему «Як працює ринок електричної енергії України». У цьому важливому та цікавому заході прийняло активну участь більше 100 студентів та викладачів.

«Ми в «Операторі ринку» володіємо великою експертизою щодо функціонування ринку електричної енергії, тому із задоволенням ділимося нею зі студентами, щоб розвинути їх потенціал й підготувати молодих спеціалістів для роботи в секторі електроенергетики», – зазначив під час вступного слова Олександр Гавва.

В рамках лекції, яку було організовано завдякі підтримки директора НН ІЕЕ Оксани ВОВК та активної участі доцентів кафедри електропостачання Олени БОРИЧЕНКО та Віталія ПОБІГАЙЛО, розвіяно кілька міфів про особливості торгівлі електроенергією на організованих сегментах ринку, роз’яснено студентам та викладачам НН ІЕЕ про ціноутворення на ринку «на добу наперед» й внутрішньодобовому ринку, поінформовано про євроінтеграційні плани АТ «Оператор ринку».

Author: Vadim