Матеріально-технічне забезпечення магістрів

Досягненню визначених ОНП «Енергетичний менеджмент, електропостачання та інжиніринг електротехнічних комплексів» цілей та програмних результатів навчання сприяє належне фінансове, матеріально-технічне та навчально-методичне забезпечення. Для навчання та проведення наукових досліджень у рамках написання макгістерських дисертацій здобувачів використовуються 10 загальноуніверситетських лабораторій, 10 лабораторій кафедри електропостачання, 12 лабораторій кафедри АЕМК та комп’ютерні класи.

Інформацію про загальне матеріально-технічне забезпечення КПІ ім. Ігоря Сікорського подано у відеоогляді:

Детальний огляд лабораторій кафедри електропостачання представлено за посиланням.

У даному відео професор кафедри електропостачання Володимир ПОПОВ ознайомить з лабораторіями та освітніми програмами кафедри:

Огляд лабораторій кафедри Автоматизації електротехнічних та мехатронних комплексів представлено за посиланням.

У 2021 році було придбано додаткове обладнання для лабораторій кафедри електропостачання: спеціалізований випробувальний комплекс для електрообладнання, два інвертори та акумуляторну батарею для дахової сонячної електростанції НН ІЕЕ. Для комп’ютерного класу кафедри було отримано 35 моніторів у якості благодійної допомоги (Договір про благодійну пожертву № 12/11/21 від 12.11.2021).

Кожного року проводиться плановий ремонт техніки та приміщень лабораторій. Дистанційне навчання здобувачів забезпечується на базі спеціалізованої платформи «Сікорський» (https://www.sikorsky-distance.org), для інформаційної підтримки освітнього процесу використовується «Електронний кампус».

Усі освітні компоненти повністю забезпечені навчально-методичними матеріалами. В університеті працює Науково-технічна бібліотека ім. Г.І. Денисенка, яка надає доступ до міжнародних баз публікацій та електронного архіву навчальних матеріалів.