Шановні політехніки! З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України! – Науково-дослідний центр судової експертизи у  сфері інформаційних технологій та інтелектуальної власності Міністерства  Юстиції України

Шановні політехніки!

З нагоди Дня Конституції України щиро вітаємо вас! Цей особливий день нагадує нам про наші принципи, цінності та права, закріплені у Конституції. Конституція України є основним законодавчим актом, що гарантує наші права, свободи та демократичні принципи. Вона слугує фундаментом нашої національної самобутності та є важливим кроком на шляху до процвітання та розвитку нашої країни. Відзначаючи День Конституції, ми повинні вшановувати цінність правової держави, рівноправного доступу до справедливості та принципи, на яких ґрунтується наша демократична система. Це єдина дорога до стабільного розвитку та зміцнення нашої країни.
Нехай цей святковий день буде нагадуванням про нашу єдність, гордість за нашу Україну та віра у майбутнє. Бажаю всім громадянам миру, процвітання та злагоди. Разом ми зможемо побудувати сильну, справедливу та процвітаючу країну.

З Днем Конституції України!

Author: Vadim