Цікавинки від кафедри Охорони праці, промислової та цивільної безпеки НН ІЕЕ

Міністерство освіти і науки України спільно з Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України та лабораторією позашкільної освіти Інститут проблем виховання НАПН України/ Institute of problems on education розробили наскрізну навчальну програму bit.ly/3qWEX4S з позашкільної освіти оздоровчого напряму «Основи безпеки життєдіяльності в умовах бойових дій», а також методичні рекомендації до неї bit.ly/3wWyE4Q.

Матеріали будуть корисними педагогічним працівникам закладів позашкільної освіти (обласним, районним, міським), які організовують роботу для різних категорій учнівської молоді.

#ПозашкільнаОсвіта

Тренінги для фахівців та фахівчинь у сфері психічного здоров’я «ЕФЕКТИВНА ПІДТРИМКА ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я У КРИЗОВІЙ СИТУАЦІЇ»

З квітня по травень 2022 року в рамках проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів, який фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції, відбудуться онлайн тренінги для фахівців та фахівчинь у сфері психічного здоров’я з усіх куточків України.

Мета тренінгів – надати можливість розвинути та практично відпрацювати навички ефективної роботи з ветеранками та ветеранами, їхніми сім’ями, ВПО, групами населення, що опинилися в кризовій ситуації.

Тренер:

Доктор Джошуа Креймейер (Dr. Joshua Kreimeyer) – професор програми для магістрів клінічної практики з питань психічного здоров’я в Університеті Регіс, Денвер, штат Колорадо, а також на факультеті Міжнародного інституту післядипломної освіти у Києві. Ліцензований професійний консультант та сімейний терапевт. Має досвід роботи в амбулаторіях загальної практики, приватної практики та як сімейний терапевт у системі медичних закладів Міністерства у справах ветеранів США.

Особливості навчання:

Участь безкоштовна;

Дводенний онлайн тренінг англійською та українською мовами;

Загальна тривалість навчання до 10 годин;

За результатами навчання буде видано сертифікат, що підтверджує проходження тренінгу;

Заявки приймаються від психологів та психологинь з усіх регіонів України;

Реєстрація за посиланням https://ee.humanitarianresponse.info/x/vcz3tNTF

Author: Vadim