Надзвичайні ситуації, аварії та їх прогнозування є важливим аспектом у підготовці фахівців Паливно-енергетичного комплексу!

Як у мирний, так і у воєнний часи виникають загрози, пов’язані не тільки з людським фактором, але й з природними небезпеками.
●Аварії на шахтах, на жаль, не є виключенням. Шахти, що відносяться до небезпечних за газонафтовиявленнями моніторяться особливо прискіпливо. Проте, не завжди вдається запобігти катастрофічним наслідкам для гірників та навколишнього середовища.
●Фахівці кафедри Геоінженерії в рамках підготовки за Освітньою Програмою «Геоінженерія» навчать майбутніх здобувачів сучасним та інноваційним методам прогнозування та оцінки ризиків від аварійних ситуацій та сучасним засобам їх упередження!
⚒Вступайте на нашу Освітню Програму (184 спеціальність – Гірництво) та отримайте усі необхідні компетентності та знання, які у майбутньому допоможуть вам стати високоякісними спеціалістами, здатними управляти ризиками та керувати підприємствами гірничо-видобувної галузі!
Вибух метану на шахті в польській Сілезії👇🏻

Author: Vadim