Вітаємо Яценка Дмитра Валерійовича з захистом дисертації доктора філософії!

Яценко Д.В. закінчив у 2017 р. Запорізький національний технічний університет за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання». У 2017–2021 рр. навчався в аспірантурі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». Пройшов стажування в Університеті Південно-Східної Норвегії.

Трудову діяльність розпочав у Службі енергоменеджменту на посаді інженера І категорії. Після закінчення навчання в аспірантурі працює асистентом кафедри електропостачання за сумісництвом.

25 грудня 2023 року асистент кафедри електропостачання Яценко Дмитро Валерійович успішно захистив дисертацію доктора філософії за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» на тему “ Динамічне керування режимами розподільних мереж з локальними джерелами енергії ”.

Захист відбувся у спеціалізованій вченій раді ДФ 26.002.52 Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Голова ради – д.т.н., професор Денисюк С.П.; члени ради: к.т.н., доцент Калінчик В.П. (КПІ ім. Ігоря Сікорського), д.т.н., професор Гребченко М.В. (КПІ ім. Ігоря Сікорського),  д.т.н., професор Каплун В.В. (Національний університет біоресурсів і природокористування України), к.т.н., с.н.с. Трач І.В., (НАН України, Інститут електродинаміки).

На разі виконує обов’язки начальника відділу енергоменеджменту та екології.

Колектив навчально-наукового інституту енергозбереження та енергомнеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського щиро вітає Дмитра Валерійовича із присудженням ступеня доктора філософії та бажає не зупинятись на досягнутому!

Author: Vadim