Шановні колеги! Курси підвищення кваліфікації фахівців енергетичної галузі за такими програмами: «Енергетичний аудит» та «Енергетичний менеджмент».

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського (ІЕЕ) на базі Центру підготовки енергоменеджерів (ЦПЕМ) проводить курси підвищення кваліфікації фахівців енергетичної галузі за такими програмами: «Енергетичний аудит» та «Енергетичний менеджмент».

Спеціальну підготовку (навчання) ЦПЕМ проводить із залученням викладачів ВУЗу – висококваліфікованих фахівців відповідної галузі знань.

Після проходження курсу навчання за програмою «Енергетичний аудит» або «Енергетичний менеджмент», слухачі, котрі успішно складуть контрольний тест, отримають Свідоцтво про підвищення кваліфікації типового зразка затвердженого МОН України.

Центр підготовки енергоменеджерів також здійснює спеціальну підготовку до атестації (Модуль 1 «Сертифікація енергетичної ефективності» та «Обстеження інженерних систем») осіб, які, відповідно до Закону України «Про енергетичну ефективність будівель» та Постанови КМУ № 605 від 16.07.2018 р. , мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем.

Професійну атестацію осіб, які мають намір проводити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем, проводить комісія вищого навчального закладу (ІЕЕ) під головуванням професора Денисюка С.П. в рамках Угоди про співробітництво з Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України шляхом складення кандидатом письмового кваліфікаційного іспиту, який включає розв’язання тестових та ситуаційних завдань.

Фахівці, які успішно склали кваліфікаційні іспити, отримали кваліфікаційні атестати і набули права проведення аудиту енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем, зможуть продовжити навчання за Модулем 2: «Робота енергоаудиторів з Фондом енергоефективності».

Навчальна програма Модуля 2 відповідає рекомендаціям GIZ та Фонду енергоефективності щодо розробки програм тренінгів. В рамках Модуля 2 слухачі отримають необхідні знання, практичні навички та рекомендації щодо:

  • роботи з Фондом енергоефективності;
  • заповнення форм опису проекту;
  • підготовки технічного завдання;
  • фінансово-економічної оцінки результатів;
  • верифікації проекту;
  • роботи з ОСББ.

За позитивних результатів складання контрольного тесту енергоаудитори отримують сертифікати.

У зв’язку з карантином навчання за всіма вищезазначеними програмами проводитиметься дистанційно.

Реєстрація слухачів курсів, а також осіб, які бажають пройти кваліфікаційну атестацію, відбувається за адресою: м. Київ 03056, вул. Борщагівська, 115, ауд. 310

  • телефоном: +380 44 204 86 07
  • факсом: +380 44 204 86 43
  • електронною поштою: tcem@ukr.net

Оплата спецпідготовки, атестації та сертифікації – відповідно до договорів.

Секретар курсів – Харченко Галина Іванівна
Більше інформації за посиланням: http://tcem.iee.kpi.ua/training

Author: Vadim