Відбулася ХVІ науково-технічна конференція “Енергетика. Екологія. Людина”

Національний технічний університет України “КПІ ім. І. Сікорського” радо сповіщає про успішний та важливий захід – 14-15 травня 2024 року – відбулася ХVІ Науково-технічна конференція, присвячена питанням енергетики, екології та людини, представники наукового й академічного світу обговорювали актуальні та перспективні питання.

Організатори заходу – вчені та фахівці навчально-наукового інституту енергозбереження та енергоменеджменту, яких представляли доктори наук, професори та вчені з різних галузей. Оргкомітет конференції здійснив важливу роботу у підготовці та проведенні цієї події.

На конференції сьогодні було представлено такі секції, як Сталий розвиток енергетики. Сучасні системи забезпечення електричною енергією. Енергетичний  менеджмент; Інжиніринг та автоматизація електротехнічних та мехатронних комплексів; Геоінженерія, інженерна екологія  та ресурсозбереження; Охорона праці, промислова та цивільна безпека – де учасники обговорювали сучасні системи забезпечення електроенергією, інжиніринг та автоматизацію електротехнічних та мехатронних комплексів, геоінженерію та інженерну екологію, гірництво та питання охорони праці, промислової та цивільної безпеки. Представлені доповіді відображали широкий спектр тематики від інноваційних стратегій до впровадження екологічно чистих технологій.

Конференція стала важливою платформою для обміну думками та ідеями, сприяючи розвитку наукових знань та співпраці у галузі енергетики та екології. Надзвичайною була активність та зацікавленість учасників, адже саме їхня праця та дослідження спрямовані на створення майбутнього, де енергетика та екологія гратимуть вирішальну роль у сталому розвитку суспільства.

Author: Vadim