Урочисте свято “МАГІСТР ІЕЕ – 2020”

20 січня 2020 року в залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського (1 корпус) відбулось урочисте зібрання з нагоди вручення дипломів магістрів випускникам Інституту енергозбереження та енергоменеджменту.


Урочисте свято доручено було вести старшому викладачу кафедри електропостачання Денису Дерев’янку та старшому викладачу кафедри охорони праці, промислової та цивільної безпеки Оксані Ільчук.


Привітали зі святом магістрів-випускників:


·       директор ІЕЕ, доктор технічних наук, професор Сергій Денисюк;


·       завідувач кафедри Електропостачання, доктор технічних наук, професор Володимир Попов;


·       завідувач кафедри Електромеханічного обладнання енергоємних виробництв, доктор технічних наук, професор Степан Шевчук;


·       завідувач кафедри Автоматизації управління електротехнічними комплексами, доктор технічних наук, професор Віктор Розен;


·       завідувач кафедри Теплотехніки та енергозбереження, доктор технічних наук, професор Валерій Дешко;


·       завідувач кафедри Геоінженерії, кандидит технічних наук, доцент Станіслав Стовпник;


·       завідувач кафедри Інженерної екології, доктор технічних наук, професор Костянтин Ткачук;


·       а також викладач ІЕЕ, випускник нашого інституту 1972 р., який пройшов шлях від студента КПІ до голови державного комітету України з енергозбереження Юрій Шульга.


Отримали дипломи з відзнакою магістри, які  за поданнями випускових кафедр ІЕЕ  були визнані найуспішнішими в навчанні, в науковій та громадській роботі протягом усіх семестрів навчання в ІЕЕ, а саме: 


Кафедра Електропостачання:


1.    Михалів Ярослав (Допомога в організації та участь у проекті DAAD “Навчальний візит групи українських студентів до Німеччини: німецько-українське співробітництво задля практично-орієнтованої та новітньої освіти інженерів-електротехніків”, Випускник першої міжнародної освітньо-практичної літньої школи англомовного викладання за темою «Інноваційні сталі енергетичні системи та енергоефективний розвиток»)


2.    Панадій Єлизавета (Співавтор 4 науково-технічних публікацій, участь у  4 науково-технічних конференціях і в проекті DAAD “Навчальний візит групи українських студентів до Німеччини: німецько-українське співробітництво задля практично-орієнтованої та новітньої освіти інженерів-електротехніків”)


Кафедра Автоматизації управління електротехнічними комплексами:


1.    Паламарчук Олексій (Участь в студентській науковій конференції присвяченій 100-річчю з дня народження професора Винославського, автор 2 наукових публікацій, рекомендований до вступу в аспірантуру)


Кафедра Електромеханічного обладнання енергоємних виробництв:


1.    Мельничук Анастасія (Автор патенту на корисну модель, участь у 2 міжнародних наукових конференціях)


2.    Притиченко Еліна (Автор патенту на корисну модель, участь в 2 міжнародних наукових конференціях, автор 1 наукової публікації)


Кафедра Теплотехніки та енергозбереження:


1.    Бессальнова Олена (Участь у VIII міжнародній науково-практичній конференції «Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем» та ІІ науково-технічній конференції магістрів ІЕЕ)


2.    Бубнов Василь Богданович (Участь у 3  наукових конференціях за якими є  співавтором 3-х публікацій)


3.    Голубенко Олександр (Співавтор 6 публікацій, в тому числі 2 фахових статей, 4-х тез конференцій. Переможець двох конкурсів студентських наукових робіт на міжнародному та всеукраїнському рівні. В рамках програми мобільності студентів навчався 1 семестр в університеті Norwegian University of Science and Technology (Норвегія, м. Йовік))


4.    Гурєєв Максим (Співавтор 7 публікацій, в тому числі 2 фахових статей, 4 тез конференцій. Переможець двох конкурсів студентських наукових робіт на міжнародному та всеукраїнському рівні. Приймав активну участь в роботі студентського наукового гуртка кафедри)


Кафедра Геоінженерії:


1.    Бельтек Микита (ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт, автор 3 публікацій у фахових виданнях)


2.    Мусихін Мар’яна (Активно приймала участь у суспільному житті та конкурсах студентської творчості. Співавтор 6 наукових публікацій)


3.    Слюсарчук Василь (Активна участь в науковій діяльності студентів. Автор 3 публікацій і 1 патенту)


4.    Степанюк Лідія (Участь у 2 наукових конференціях з публікаціями тез)


Кафедра Інженерної екології:


1.    Косач Олександр (Участь у 2 міжнародних і 2 всеукраїнських науково-практичних конференціях з публікацією тез)


2.    Столбова Катерина (Участь у  всеукраїнській науково-практичній конференції з публікацією тез)


 


Отримали дипломи магістри-іноземці:


1.    Емех-Лаз Чімнонсо Бенжамін (Федерати́вна Респу́бліка Ніге́рія, науковий керівник Андрій Ворфоломеєв)


2.    Аджебі Аймен (Алжи́рська Наро́дна Демократи́чна Респу́бліка, науковий керівник Стефан Зайченко)


3.    Банаа Халбаст Алі Мохаммед Амін (Респу́бліка Іра́к, науковий керівник Наталя Зуєвська)


 


Від випускників-магістрів зі словами подяки викладачам виступила Єлизавета Панадій.


 


На завершення урочистого зібрання заслужений працівник культури КПІ ім. Ігоря Сікорського Володимир Пушкін, студенти Дмитро Загорський та Валерій Красавін виконали декілька музикальних номерів.


 


Відбулась фотосесія керівництва ІЕЕ та кафедр з випускниками-магістрами.

Author: Vadim