Реєстрація для участі у вступних іспитах

Реєстрація для участі у вступних іспитах для вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського на основі повної загальної середньої освіти буде тривати з 20 до 30 липня на сайті https://anketa.kpi.ua.


1507



Хто має право брати участь у вступних випробуваннях?


·         • Особи, у яких є захворювання, зазначені у Переліку захворювань та патологічних станів, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року №1027/900, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 27 грудня 2016 року за №1707/29837 (такі особи можуть складати іспити з тих предметів, з яких вони не складати ЗНО цього року);


·         • звільнені з військової служби (у тому числі демобілізовані) після 1 грудня 2019 року;


·         • особи, які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту за кордоном (зарахування за кошти фізичних та /або юридичних осіб);


·         • діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, особи з їх числа;


·         • особи, яких законом визнано учасниками бойових дій та які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брали участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, у тому числі ті, які проходять військову службу (крім військовослужбовців строкової служби) в порядку, визначеному відповідними положеннями про проходження військової служби громадянами України.


Для реєстрації вам потрібно перейти за посиланням, заповнити необхідні поля та завантажити скановані копії документів. Особливу увагу зверніть на документи, які надають вам право складати вступні іспити – скановані копії мають відповідати переліку документів, з яким можна ознайомитись за посиланням.


Також обов’язково перегляньте зразки документів за посиланням.


Будь ласка, уважно вносьте прізвище, ім’я та по батькові. Скановані копії документів мають бути чіткими та якісними. Додавайте скановану копію саме того паспорта, з яким ви будете приходити для складання іспиту. Фотографія буде розміщуватись на перепустці, без якої доступ до аудиторії для складання іспиту неможливий. Якщо у вас відсутній документ про повну загальну середню освіту через те, що його ще не виготовили, візьміть відповідну довідку у вашому закладі середньої освіти та відскануйте цю довідку. Після успішного проходження реєстрації вам надійде лист на вказану електронну пошту.

Author: Vadim