П’ята міжнародна науково-практична конференція “Системи тепло-, енергопостачання. Енергосервіс – СТЕПЕС (SHESES’19)”

З 13 по 15 листопада 2019 року буде проведена V Міжнародна конференція «Системи тепло-енергопостачання. Енергосервіс. СТЕПЕС. (SHESES’ 2019)» (м. Вараш Рівненської області), присвячена науково-практичним, технічним, економічним і екологічним проблемам енергоефективності, а саме:


– концепції сталого розвитку теплової та атомної енергетики;


– відновлювальним низько-вуглецевим джерелам енергії, в т.ч. із використанням місцевих видів палива та відходів деревини;


– енергоефективності систем теплової генерації;


– проблемам якості електроенергії та підвищення ефективності її використання;


– автономним та локальним системам генерації електроенергії, в т.ч. розосередженим;


– енергоаудиту та енергосервісним послугам;


– хімводопідготовці, водопостачанню і водовідведенню в системах теплозабезпечення.



Організатори конференції: Інститут технічної теплофізики НАНУ, НТУУ «КПІ» ім. І.Сікорського (Інститут енергозбереження і енергоменеджменту), НТУ «Харківський полі-технічний інститут», Держенергоефективності, Мінрегіон, ДП «НАЕК «Енергоатом», ВП «Рівненська АЕС» та Рівненська облдержадміністрація.

Основна мета заходу – об’єднання зусиль представників влади, бізнесу, громади, науки й виробництва для впровадження енергоефективних технологій, в першу чергу, в Рівненській області. Також це можливість зустрічі потенційних бізнес-партнерів, розширення ділових відносин, обмін досвідом, наукових дискусій та обговорень, тематичних презентацій (тощо) у сфері енергозбереження.

Для участі у цих заходах запрошені представники наукових закладів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, виробничників енергоефективного обладнання, паливно-енергетичного комплексу, зокрема атомної енергетики України, а також – міжнародних і громадських організацій та інші зацікавленні особи.


Місце проведення: готель «Вараш» (Майдан Незалежності, 3, м. Вараш Рівненської області).


Зареєструватися для участі у заході та отримати більш детальну інформацію можна за телефонами оргкомітету конференції: (0362) 28 75 98, (050) 613-98-21, (096) 434-05-60.


SHESES

 

Author: Vadim