Новий міжнародний проект кафедри електропостачання ІЕЕ


З жовтня 2019 року науково-педагогічні працівники кафедри електропостачання ІЕЕ почали працювати над реалізацією міжнародного проекту «Підготовка та впровадження програми спільного навчання другого ступеня – Енергетика нового покоління (Електроенергетика нового покоління та енергетичні ринки)», координатор проекту – к. т. н., доц. Мирослав Стрелков.


Проект виконується спільно з Варшавським технологічним університетом (Politechnika Warszawska) за фінансової підтримки Польського національного агентства академічних обмінів NAWA і передбачає розроблення нової англомовної магістерської програми підготовки. Випускники цієї програми отримають дипломи про вищу освіту одразу двох університетів-партнерів: КПІ ім. Ігоря Сікорського та Варшавського технологічного університету.


Завдяки проекту вже у цьому навчальному році п’ять магістрантів кафедри електропостачання ІЕЕ направлено на семестр навчання до Варшавського технологічного університету як учасників програми академічної мобільності.


Детальніша інформація про проект доступна на сторінці Міжнародного офісу ІЕЕ за посиланням: http://io.iee.kpi.ua/uk/node/421.


 

Author: Vadim