Міжнародний форум «Забезпечення якості вищої освіти в умовах війни»

24 травня 2022 року

Початок: 15:00

Організатор: Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні в межах проєкту «Сприяння підходам, заснованим на верховенстві права та правах людини, в системі вищої освіти» та у співпраці з Комітетом ВР з питань освіти, науки та інновацій, Міністерством освіти і науки України. 

Мета форуму — інформування світової спільноти та широкої громадськості про виклики й особливості функціонування системи забезпечення якості вищої освіти України в умовах війни.

На Форумі плануються виступи представників представників E4 (ENQA,ESU,EUA EURASHE), міжнародних мереж забезпечення якості вищої освіти, очільників Комітету з питань освіти і науки, Міністерства освіти і науки та  презентація проєкту Національного плану дій із зовнішнього забезпечення якості вищої освіти.

Ректори провідних ЗВО України та ЗВО, які постраждали через повномасштабне вторгнення рф, ознайомлять світову спільноту діяльністю своїх університетів в аспекті забезпечення якості вищої освіти.

Захід відбуватиметься на онлайн-платформі zoom.

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=eESr00_rP0WPdwXqFfOw_5-fjWPiucBFjgzSh_DI9JlUNktMV0w0Nzc5N0ZPS1JSWjVPQzlYUDAwQi4u

Author: Vadim