Кафедра Геоінженерії запрошує на прискорену форму навчання 2022

🤩 Якщо ти закінчив(ла) коледж чи технікум та одержав(ла) диплом молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра або молодшого бакалавра, ти маєш право на основі свого диплома вступати до нас на кафедру Геоінженерії ННІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського на 1 курс.

📌 Навчатись за скороченою програмою – лише 3 роки замість 4. Ти будеш вступати на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти.

🤩 Ведемо підготовку фахівців у галузі виробництва та технологій для забезпечення функціонування критичної інфраструктури країни, здатних до комплексного виконання проєктно-технологічних розрахунків та виконання високо-технологічних робіт, що пов’язані з модернізацією та освоєнням підземного простору мегаполісів, як в умовах воєнного стану, так і в період реабілітації інфраструктури з врахуванням інноваційних світових практик країн, що зазнали руйнувань та інших впливів, у тому числі техно- та еконебезпечних.

🔸 Для вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського ти маєш обов’язково надати результати НМТ з української мови та математики або сертифікат ЗНО 2019-2021 років з української мови та літератури / української мови та з математики.

📌 Документи у 2022 році подаються виключно електронно!!! Документи потрібно подати з 27 липня до 23 серпня включно!

🔸 Надання рекомендації для зарахування за державним замовленням — 29 серпня автоматично через Єдину державну електронну базу з питань освіти, тобто ти довідаєшся про рекомендацію прямо у своєму електронному кабінеті. Не впусти можливість, отримати високоякісну освіту за спеціальністю 144 Гірництво.

❓❓❓ Лишились питання ❓❓❓ Пиши в коментарі 😉 або задай питання у телеграм групі встпуника ❗❗❗ https://t.me/abit_184 ❗❗❗

Author: Vadim