Зустріч першокурсників з адміністрацією ІЕЕ 2020

🔹Вчора з 15:00 студенти першого курсу ІЕЕ познаймитись з адміністрацією та прослухали доповіді директора Денисюка С.П., заст. директора Гана А.Л., Ткаченка В.В., Даніліна О.В., Дичко А.О., Чернецької Ю.В.

🔸Також першокурсники познайомилися з завідувачами кафедр: Попов В.А. – ЕП (ОЕ,ОН); Шевчук С.П. – ЕМОЕВ (ОМ); Розен В.П. – АУЕК (ОА); Крючков А.І. – ГІ (ОС); Дешко В.І. – ТЕ (ОТ).

🔺Наприкінці зустрічі був виступ голови профбюро студентів ІЕЕ Горобця А.М. По завершенні виступів, бажаючі задавали запитання і отримували відповідь від керівництва інституту.

⚙️Детальнішу інформацію щодо керівництва ІЕЕ та їх контактів модна отримати за наступним посиланням (https://telegra.ph/Kontaktn%D1%96-dan%D1%96-%D0%86nstitutu-energozberezhennya-ta-energomenedzhmentu-09-11).

😎Хочемо подякувати за відповідальність і пунктуальність студентам першого курсу, і особливо старост груп, адже явка на зустріч була більше 100 осіб. Ви кращі!

🔴Нагадуємо за необхідність заповнення гугл форм для розміщення в гуртожиток (https://t.me/dekanat_iee/2317) та військового обліку (https://t.me/dnvr_31/676) (хлопцям) для 1 курсу бакалаврату.

Author: Vadim