Грузія передала Україні 25 потужних генераторів електроенергії

21 грудня уряд Грузії відправив Україні 25 генераторів потужністю від 150 до 500 кВт загальною вартістю більш як 560 тисяч доларів.

Про це повідомляє пресслужба посольства України в Грузії.

Тимчасовий повірений у справах України в Грузії Андрій Касьянов разом із заступником Міністра економіки та сталого розвитку Грузії Ромео Мікаутадзе взяв участь у церемонії завантаження генераторів, придбаних Урядом Грузії для подальшої відправки в Україну.

Мовиться про генератори промислового призначення, які можна використовувати для забезпечення безперебійної роботи лікарень, теплових енергоцентралей та електростанцій, помпових агрегатів для постачання питної води та інших життєво важливих об’єктів.

Посольство України в Грузії висловило вдячність Уряду Грузії та особисто прем’єр-міністру Грузії Іраклію Гарібашвілі, віце-прем’єр міністру, міністру економіки та сталого розвитку Грузії Левану Давіташвілі, а також усім співробітникам органів виконавчої влади Грузії, які долучились до благочинної справи допомоги тисячам мирних людей в Україні.

Завдяки допомозі та підтримки наших друзів та союзників у тому числі з братньої Грузії, ми виграємо цю битву зі світовим злом – російським фашизмом, – зазначили у повідомленні.

Author: Vadim