Візит професора Франциско Гонсалес-Лонгатт з Університету Південно-Східної Норвегії (Королівство Норвегія)

У зв’язку з реалізацією проекту кредитної мобільності з Університетом Південно-Східної Норвегії (Королівство Норвегія) у рамках програми ЄС «Erasmus +» та виконання завдань спільного міжнародного освітнього проекту «Норвезько – Українське співробітництво з освіти заснованої на наукових дослідженнях в сфері інноваційних, сталих та енергоефективних систем» (ID проекту: CPEA-LT-2016/10044) за програмою «Eurasia» між КПІ ім. Ігоря Сікорського і Університетом Південно-Східної Норвегії  у період з 15 по 22 лютого 2020 року в Інституті енергозбереження та енергоменеджменту відбувається візит професора Франциско Гонсалес-Лонгатт з університету-партнеру.


ІЕЕ


Основна мета візиту полягає у читанні лекцій та подовженні співробітництва з КПІ ім. Ігоря Сікорського за проектом кредитної мобільності програми ЄС «Erasmus +» та у виконанні завдань спільного міжнародного освітнього проекту «Норвезько – Українське співробітництво з освіти заснованої на наукових дослідженнях в сфері інноваційних, сталих та енергоефективних систем» (ID проекту: CPEA-LT-2016/10044) за програмою «Eurasia» між КПІ ім. Ігоря Сікорського і Університетом Південно-Східної Норвегії.


В рамках візиту 17 лютого 2020 року відбулась зустріч з директором            ІЕЕ професором С.П. Денисюком, завідувачем кафедри електропостачання професором В.А. Поповим, координатором проекту з університетом-партнером доцентом кафедри електропостачання Г.Г.Стрелкової, учасником проекту доцентом кафедри електропостачання М.Т.Стрелковим.


ІЕЕ



У ході зустрічі були обговорені питання з розвитку подальшої співпраці між університетами-партнерами.

Author: Vadim