Відгуки іноземних магістрантів про ІЕЕ

 








Магістрант

Банаа Халбаст Алі Мохаммед Амін


Згідно з моїм досвідом роботи як іноземного студента в Інституті енергозбереження та енергоменеджменту (IEE) Київського політехнічного інституту Ігоря Сікорського, є багато про що хочеться розповісти, але менше ніж я можу написати. Та хочу сказати працівникам адміністрації і викладацькому складу Інституту “Дякую, що весь цей час були з нами”, роль та зусилля родини IEE залишаться в моїй пам’яті, пишаюсь тим, що я опинившся серед ваших випускників.

Emeh-Laz Chimnonso Benjamin

Эме-Лаз Чимнонсо Бенджамин


Я півтора року навчався в Інституті енергозбереження та енергоменеджменту, на кафедрі електромеханічного обладнання енергоємних галузей. Я вивчав такі курси, як «Надійність електромеханічних систем», «Віртуальний інструмент інженерії», «Основи наукових досліджень», «Патентування інтелектуальної власності» тощо.

Я дуже радий, що нарешті отримав ступінь магістра на цій престижній кафедрі. Професори та співробітники були дуже корисними та надавали максимальну допомогу, коли у мене були питання, що стосуються моєї дослідницької роботи.

Я вважаю, що ми встановили планку для нових студентів, і ви повинні зробити навіть краще, ніж ми. Я настійно рекомендую Інститут, якщо ви захоплені енергозбереженням та менеджментом.

Gasimov

Гасимов Сабухи



Під час навчання магістерської роботи в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» я багато чому навчився від професійного колективу Інституту енергозбереження та енергоменеджменту. Інститут забезпечив мене якісними лекціями та хорошими можливостями. Університет чудово інтегрує кожного студента в життя університету.

Aimen

Аджабі Аймен


Мене звуть Аймен. У грудні минулого року я закінчив IEE, відділ електромеханічного обладнання енергоємних виробництв. Це був дивовижний час, і я так багато навчився. Хочу подякувати всім професорам, викладачам, неанадемічним працівникам та колегам за підтримку під час моєї науково-дослідної роботи. Це був чудовий досвід, і я дуже рекомендую кафедру всім іноземним студентам.

Author: Vadim