Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті нашого колеги ЧЕРМАЛИХА ВАЛЕНТИНА МИХАЙЛОВИЧА

1 лютого 2022 року колектив Навчально-наукового Інституту Енергозбереження та Енергоменеджменту КПІ ім. Ігоря Сікорського зазнав непоправної втрати. На 96-му році пішов з життя заслужений професор КПІ ім. Ігоря Сікорського, багаторічний завідувач кафедри автоматизації гірничої промисловості ЧЕРМАЛИХ ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВИЧ (16.04.1926 р – 01.02.2022 р.).
Він був блискучим науковцем, талановитим педагогом, шляхетною і надзвичайно скромною людиною. Своєю напруженою науковою працею він високо підняв авторитет і репутацію КПІ ім. Ігоря Сікорського в Україні і світі, виховав велику плеяду високопрофесійних фахівців і науковців, які з вдячністю втілюють в життя отримані від свого Вчителя знання.
ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВИЧ залишився у пам’яті колег ІЕЕ як добрий товариш, сумлінний і кваліфікований фахівець, чуйна людина, завжди готовий прийти на допомогу своїми порадами.
Вічна пам‘ять нашому соратнику і другу, колектив Інституту висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким ВАЛЕНТИНА МИХАЙЛОВИЧА ЧЕРМАЛИХА.

Author: Vadim